Teamet

Botox, rynker, teamet, Botoxbehandling, Botox København, Klinik Rude, rynkebehandling, filler klinik, filler, Frederiksberg

Teamet bag Klinik Rude består af dedikerede personligheder med vidt forskellige baggrunde.

 

klinik rude, botox, laserbehandling, karsprængniger, botox københavn, volbella, filler københavn, juvederm, rynker, rynker københavn
Fie

Hudlæge

Fie er klinikkens hudlæge og ansvarlige figur.
“Less is more” er Fies målsætning. Hun holder fokus på at skabe tydelige forbedringer uden at ændre i den enkeltes udseende.
Med sin blide og humoristiske personlighed skaber Fie en behagelig atmosfære i behandler-rummet, mens hun grundigt undersøger alle muligheder og risici.
Hun er registreret til fjernelse af hår med laser, IPL og lignende metoder, som kan sidestilles hermed, med botulinumtoksin og ikke-permanente fillers. Ligeledes til non-ablativ behandling med laser, i klasse 3B eller 4, IPL og andre metoder, som kan ligestilles hermed, samt udførelsen heraf. Og endvidre til eeling af huden med produkter med pH på 3 eller derunder.
Skriv til Fie her

 

Kasper

Hudlæge

Kasper er ansvarlig hudlæge for vores afdeling i Aalborg. Han konsulterer dog også jævnligt med Botox og filler på Frederiksberg.
Kasper er registreret til behandling med Botulinum Toksin og ikke-permanente fillers.

 

botoks, rynker, filer københavn, filler københavn, læber københavn, karsprængninger priser, botox priser, laserklinik københavn, laser københavn, læbeforstørrelse
Signe

Sygeplejerske

Signe er uddannet sygeplejerske og oplært i kosmetisk behandling med laser, filler og Botox. Hun har på kort tid skabt sin egen unikke kunde gruppe af gengangere, som føler sig trygge i hendes charmerende selskab. Signe arbejder oftest i aftentimerne.
Hun er registreret til fjernelse af hår med laser, IPL og lignende metoder, som kan sidestilles hermed, med botulinumtoksin og ikke-permanente fillers.

 

Desirée

Sygeplejerske

Desirée er klinikansvarlig sygeplejerske i klinikken i Aalborg. Men grundet en stor efterspørgsel på netop hende som behandler, kommer Desirée også i klinikken på Frederiksberg. Hun udviser en særlig ro og loyalitet i sin person og viser stort engagement i den enkeltes ønsker og behov.
Hun er registreret til behandling med Botulinum Toksin og ikke-permanente fillers.

 

Andrijana

Sygeplejerske

Andrijana er Klinik Rude´s nye ansigt. Hun har erfaring med mennesker og med skønhed. Hendes selvstændige væsen og rolige personlighed gør resultaterne smukke og behandlings-oplevelsen behagelig. Andrijana er registreret til behandling med Botulinum Toksin og ikke-permanente fillers.

 

botoks, rynker, filer københavn, filler københavn, læber københavn, karsprængninger priser, botox priser, laserklinik københavn, laser københavn, læbeforstørrelse
Henriette

Kliniksekretær

Når du træder ind i klinikken på Frederiksberg, vil du blive mødt af vores smilende kliniksekretær Henriette. Henriette er holder styr på jeres tider, tager telefonen og sørger for at du altid føler dig velkommen hos Klinik Rude.

 

Klinik Rude anvender lasermaskiner til at gøre huden ung og smuk
Camilla

Kommunikationsansvarlig

Camilla er uddannet cand.merc.kom fra CBS med fokus på kommunikation og markedsføring. Grundet naturlige tilgang til skønhedsbranchen anvender hun i dag sine kvalifikationer til at opbygge og kontinuerligt forbedre rammerne om Klinik Rude.
Camilla er klinikkens stemme i forhold til presse og er ansvarlig for virksomhedens kampagner og nyheder samt kontakter og arrangementer.