Hudfornyelse med IPL og Fractional

Botox, rynkebehandling med laser, København, Botoxbehandling, laserbehandling københavn, rynkebehandling København, Klinik Rude, rynkebehandling, filler klinik, filler, laserbehandling, Frederiksberg

Rynkebehandling med laser er en laserbehandling, som opstrammer huden og efterlader dit udseende  med et yngre udseende.

Inden du booker din første behandling med laser, anbefaler vi, at du ringer ind til os. Ved en kort samtale kan vi sikre, at du får tid til den helt rigtige behandling.

Rynkebehandling

Helt ansigt med både Frax og IPL
Pris: 2800,-
Helt ansigt – 3 behandlinger
Pris: 7000,-

Book nu


Gebyr- og rentefrit

Køb din behandling online og afdrag over 24 måneder.

Køb her

Vores rynkebehandling med laser arbejder dybt i huden og opstrammer huden væsentligt.

Rynker, slap hud og træt hud reduceres gradvist ved hver behandling.

Er du plaget af ar efter akne eller har du et ar efter en operation, vil denne laserbehandling også reducere dét.

Laserbehandlingen forbedrer hudens struktur og giver en smukkere hud med et friskere og yngre udseende. Foruden at opstramme huden og reducere rynker, reduceres akne ar, operations ar og strækmærker.

Maskinen er en fractional laser (Frax), som nænsomt behandler huden uden at skade dens overflade. Til en komplet hudfornyende behandling anvender vi både Frax og IPL. Kombinationen af disse behandlinger giver det mest optimale resultat, som både opstrammer huden og gør den mere ensartet.
Nogle behøver dog ikke denne kombination, og vil have samme effekt af kun IPL eller Frax.
Alt afhængig af, hvor ældet din hud er, udbyder vi flere forskellige løsninger med laserbehandling. For at sikre, at du booker tid til dén behandling, som egner sig til dig, vil vi anbefale, at du ringer til os, inden din første behandling.

Hvor mange laserbehandlinger skal man have?

Hver enkelt rynkebehandling med laser vil give resultater. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at huden er kroppens største organ og arbejder langsomt. Resultaterne ses derfor ikke med det samme. Vi anbefaler et behandlingsforløb med 3 behandlinger, som foretages med ca. 6 ugers mellemrum.

Hvor længe varer rynkebehandling med laser?

Laserbehandlingens resultater har ingen begrænsning. Det er derfor vigtigt, at du beslutter dig for at passe godt på din hud, når du får foretaget en rynkebehandling med laser. Ryger du, spiser du ikke sundt, stresser du, får du ikke søvn, vil der så småt begynde at komme nye skader på huden.

Hvem kan få hudfornyelse med laser?

Laserbehandlingen egner sig særligt til dig med:

Rynker

Slap hud

Træt hud

Akne ar

Operations ar

Strækmærker

Laserbehandlingen egnes desuden for mænd og kvinder over 18 år og giver alle et yngre og smukkere udseende.

Hvordan skal jeg forholde mig før og efter laserbehandlingen?

For at undgå solskader på huden skal du undgå at sole dig på behandlingsområdet i 2 uger før behandlingen. Det er derfor vigtigt, at du benytter en høj solfaktor om sommeren. Selv når det ikke er sommer og vejret føles koldt, kan solen stadig være stærk, og dér er det også vigtigt at anvende solfaktor.

Efter laserbehandlingen skal du også undgå solbadning på det behandlede område i 2 uger, da behandlingen vil gøre huden sensitiv.